ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Shol - Φωτιστικά, έπιπλα, αρχιτεκτονικός φωτισμός

Η εταιρεία

Η ιστορία μας

Το Shol χαρακτηρίζεται εδώ και χρόνια ως μια απο τις πιο δυναμικές εταιρείες στον χώρο του φωτισμού.

Η εταιρεία μετράει 10 χρόνια στο χώρο του φωτισμού. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εγκαινίασε το φυσικό της κατάστημα στην πρωτεύουσα προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της. Η συνεχής ανάπτυξη είναι η κινητήριος δύναμή μας για την επίτευξη ολοένα και περισσότερων στόχων.

Ξεκινήσαμε το SHOL με μια αποστολή: να δημιουργήσουμε έναν προορισμό όπου οι πελάτες θα βρίσκουν πρωτότυπα και ποιοτικά προϊόντα για τη διακόσμηση των χώρων τους. Με την εμπειρία που κατέχουμε και την αφοσίωσή μας στον σύγχρονο σχεδιασμό, καταφέραμε να αναδείξουμε την ομορφιά και την πρακτικότητα σε κάθε γωνιά.

Shol: Ξενοδοχείο ή επιχείρηση; Έχουμε τη λύση!

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι η συνεχή βελτίωση σε κάθε τομέα. Να προσφέρουμε εξειδικευμένα, σύγχρονα πάντα με οικολογική συνείδηση και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα με σκοπό να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας.

Ποιότητα που ξεχωρίζει

Στο SHOL, επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που προσφέρουμε. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους και ελληνικά εργοστάσια για να φέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο σε φωτιστικά και έπιπλα, προσφέροντας μια εμπειρία ψυχαγωγίας στην επιλογή τους.

Η αισθητική μας

Στο SHOL, αναγνωρίζουμε ότι ο σύγχρονος σχεδιασμός παίζει ένα ζωτικό ρόλο στην προσωπικότητα κάθε χώρου. Είτε αναζητάτε κάτι μοντέρνο για το σαλόνι σας, είτε ένα ξεχωριστό φωτιστικό για τον κήπο σας, το SHOL είναι εδώ για να σας προσφέρει επιλογές που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Εξατομικευμένες λύσεις

Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Γι' αυτό, στο SHOL, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε στυλ και προτίμηση. Είτε είστε επαγγελματίας σχεδιαστής, είτε απλώς αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για το σπίτι σας, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη.

Διαθέσιμες υπηρεσίες

  • Εξειδικευμένη μελέτη φωτισμού σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους
  • Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων και εταιρειών
  • Έκθεση με ποικιλία προϊόντων
  • Κατασκευή φωτιστικών

Οι συνεργάτες μας

arelux
aromas
bover
dcw-editions
dutchbone
estiluz
iconeluce
italamp
karman
knikerboker
ledsc4
luxcambra
marset
masiero
maytoni
miloox
nemo
newgarden
nordlux
olevlight
redogroup
toscot
vibia
vistosi
zuiver